Stressambassadør

Stressambassadør

Jeg har indgået samarbejde med Stressambassadøren, som har indgået en aftale med PrimaCare der er en af de største sundhedsforsikringer i forhold til behandling af deres klienter med stressrelaterede problematikker. Er du dækket af PrimaCare, så har du gennem dem mulighed for at søge behandling for din stress, hos mig.


Stressbehandlingen består af ugentlig individuel samtale eller telefonkontakt. Bygget op omkring et gennemarbejdet onlinemodul med podcast, artikler og opgaver til hver uge. Forløbet varer 10 uger. Er du ikke dækket af sundhedsforsikringen men interesseret i selv at betale for forløbet, så kontakt mig for en uforpligtende gratis samtale.

Udover at være certificeret i stressbehandling gennem Stressambassadørens efteruddannelse, har jeg i mit kandidatstudiet beskæftiget mig med arbejdsrelateret stress. I fanen, om Mie, kan du læse mere om mine kvalifikationer. Du kan også trykke på kandidatspeciale og komme direkte til mit speciale.

Har du spørgsmål så ring gerne til mig på +45 5314 5051 eller skriv til mie@coeur.dk Husk at internettet ikke er sikkert, så skriv ikke personfølsomme oplysninger!

Gode hilsner Mie