Mere trivsel

Ønsker du forandring og mere trivsel i dit liv?
Jeg inviter til forsamtale til 0,00 kroner. Ingen ventetid.

Fra mistrivsel til trivsel
Coeur
betyder hjerte på fransk. Og tilbyder terapeutiske samtaler til dig, som gerne vil opnå forandring og mere trivsel i dit levede liv.

Kender du det?
Mange mennesker kæmper med deres selvfølelse (selvtillid, selvrespekt og selvværd) og selvom de udadtil får det meste til at hænge sammen, så skammer de sig så meget over deres indre mørke, at det skjules for omverden. Måske kender du til at bruge det meste af dine vågne timer på at lade som om, at din indre tristhed ikke eksisterer? I håb om at den forsvinder af sig selv. Måske har du aldrig delt med et andet menneske, hvordan det i virkeligheden er at være dig?

Symptomer
Måske kæmper du med depression, angst, stress, hovedpine eller anden psykosociale lidelse? Eller måske bærer du rundt på et barndomstraume, har problemer i din nærmeste familie/andre nære relationer, eller har i det hele taget vanskeligt ved relationer? Måske er du opslugt af en stor sorg?

Selvskade
Hvad stiller man op, når man ikke trives i livet? Nogen gør skade på sig selv eventuelt ved at cutte sig. Andre prøver at dulme smerten ved at selvmedicinere sig med alkohol, hash, piller, mad eller andet.

Uanset hvordan du håndter din mistrivsel, så har stor indvirkning på dit levet liv, såvel fysisk, psykisk og socialt.

Kærlighed
MangePsykoterapi i Roskilde tror, at kærlighed kun hører til i helt nære relationer. Kærlighed er omdrejningspunktet i livet og uden kærlighed er det svært at være menneske. Ligesom det lille barns natur er at knytte bånd til sin omsorgsperson, så kan der knyttes bånd i det terapeutiske møde. I mit terapeutiske rum er der nænsomhed og hjertevarme, og selvfølgelig har jeg min faglighed i orden (den kan du læse om her), som jeg helt bevidst omkranser med et åbent og nærværende hjerte. 

Ring +45 5314 5051 og bestil allerede i dag en uforpligtigende 
forsamtale til 0,00 kroner. Ingen ventetid.