Mere trivsel

Ønsker du forandring og mere trivsel i dit liv?
Jeg inviter til GRATIS forsamtale. Ingen ventetid.

Fra mistrivsel til trivsel
Coeur
betyder hjerte på fransk. Og tilbyder terapeutiske samtaler til dig, som gerne vil opnå forandring og mere trivsel i dit levede liv.

Kender du det?
Mange mennesker kæmper med deres selvfølelse (selvtillid, selvrespekt og selvværd) og selvom de udadtil får det meste til at hænge sammen, så skammer de sig så meget over deres indre mørke, at det skjules for omverden. Måske kender du til at bruge det meste af dine vågne timer på at lade som om, at din indre tristhed ikke eksisterer? I håb om at den forsvinder af sig selv. Måske har du aldrig delt med et andet menneske, hvordan det i virkeligheden er at være dig?

Symptomer
Måske kæmper du med depression, angst, stress, hovedpine eller anden psykosociale lidelse? Eller måske bærer du rundt på et barndomstraume, har problemer i din nærmeste familie/andre nære relationer, eller har i det hele taget vanskeligt ved relationer? Måske er du opslugt af en stor sorg?

Selvskade
Hvad stiller man op, når man ikke trives i livet? Nogen gør skade på sig selv eventuelt ved at cutte sig. Andre prøver at dulme smerten ved at selvmedicinere sig med alkohol, hash, piller, mad eller andet.

Uanset hvordan du håndter din mistrivsel, så har stor indvirkning på dit levet liv, såvel fysisk, psykisk og socialt.

Kærlighed
Mange tror, at kærlighed kun hører til i helt nære relationer. Kærlighed er eksistentielt og omdrejningspunktet i livet og uden kærlighed er det vanskeligt at være menneske. Ligesom det lille barns natur er at knytte bånd til sin omsorgsperson, så kan der knyttes bånd i det terapeutiske møde. I mit terapeutiske rum er der nænsomhed og hjertevarme, og selvfølgelig har jeg min faglighed i orden (den kan du læse om her), og jeg omkranser den helt bevidst med et åbent og nærværende hjerte. 

Psykoterapi i RoskildeHos Coeur
Jeg tilbyder støtte til menneskelig opblomstring. På den langsomme måde. Så har du en forventning om hurtigt at få styr på dit liv, så skal du vælge en anden terapeut end mig. Til gengæld vil du i mit terapeutiske arbejde opleve mængder af nænsomhed. Nærvær. Ærlighed. Accept. Anerkendelse. Kærlighed. Ro. Og langsomhed. Helt enkelt recepten på at opnå selvstøtte, så du kommer hjem. Til. Dig. Selv.

Jeg tilbyder terapeutisk samtale og socialfaglig støtte. Jeg inviter gerne til GRATIS forsamtale. Du kan kontakte mig for tid på +45 5314 5051 * mie@coeur.dk