Psykoterapi i Roskilde

Psykoterapi dit fortrolige sted at dele dine inderste tanker og følelser

I samtaleterapi kan du på en nænsom måde arbejde med temaer i dit liv, som hindrer dig i at leve dit liv optimalt. Her kan du opnå at få styrket trygheden og tilliden i dig selv og i dine relationer.

” Det er fantastisk at få skræddersyet terapi, alle mennesker burde have en Mie.”

  – Anonym klient – 

 

ceramic coffee cup on table next to ficus plant

Ønsker du forandring eller at forstå dig selv bedre?

Mie Sidenius Brøner, MPF-Psykoterapeut & Cand. Soc.

Mange problemer og udfordringer kan mindskes med en dybere snak med en ven, kollega eller ægtefælle. Når en helt almindelig medmenneskelig samtale ikke er nok, er det i dag meget almindeligt at søge hjælp via psykoterapi.

Hos mig bliver du mødt med empati, nærvær og en tillid til, at du med støtte kan finde de nødvendige ressourcer til at skabe et mere harmonisk og meningsfuldt liv.

Jeg har mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker.  Jeg arbejder ud fra en eksistentiel tilgang og emotionsfokuseret terapi (EFT), hvis gode effekt er understøttet af forskning.

Kunde udtalelser

“Jeg har gået hos Mie siden januar 2020. Det er en rejse, hvor jeg udvikler mig og har fået værktøjer til selv at arbejde mellem sessionerne.
Gennem nedlukningen valgte vi at mødes online. Det var jeg meget spændt på, og især om jeg kunne åbne op. Men Mie formåede at være nærværende, selvom det var på en skærm.
Mie er for mig både kærlig og nænsom, men også udfordrende. Jeg går aldrig derfra uden at få noget nyt med mig. Jeg har ændret nogle tankemønstre, og det har hjulpet mig til at takle mine tanker og handlinger på en ny måde. “

Thea Madsen

Jeg tilbyder støtte til menneskelig opblomstring.

I løbet af et levet liv oplever vi fleste mennesker, at livet spænder ben.

Grunde til at gå til samtale hos en psykoterapeut, er alt fra eksistentiel oplevelse af meningsløshed til ønske om at udvikle sig og få styrket sit selvbillede og ståsted i livet.

Psykoterapi henvender sig til dig der:

  • ønsker at styrke dit selvværd/selvtillid
  • oplever psykosomatiske lidelser såsom angst, stress, depression
  • har vanskeligt ved at få kæresteforhold til at holde
  • bærer rundt på barndomstraume
  • har problemer i dine nærmeste relationer
  • identitetsproblematikker – svært ved at finde dit ståsted i livet
  • er i sorg
  • savner mere glæde og kærlighed i livet
  • vokser op i familie med alkohol eller misbrug
  • er i misbrug

I trygge rammer bliver du klogere på de mønstre som hindrer dig i at leve dit liv i harmoni og til fulde. Jeg har mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker og hos mig bliver du mødt med empati, nærvær og en tillid til, at du med støtte kan finde de nødvendige ressourser til at skabe et mere harmonisk liv.

Mistrivsel har stor indvirkning på dit levede liv – fysisk, psykisk og socialt.

Måske er du god til at få det meste til at hænge sammen og gør dig umage med, at ingen opdager, at du er i mistrivsel?

Måske kender du til at bruge det meste af dine vågne timer på at lade som om, at din indre tristhed ikke eksisterer, i håb om at den forsvinder af sig selv?

Måske har du aldrig delt med et andet menneske, hvordan det i virkeligheden er at være dig?

Når du vælger samtaleterapi hos mig, møder du en psykoterapeut som altid gør sig umage med at forstå det, som du forstår. Jeg er optaget af at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, med plads til at være med det som er. Metodisk er jeg inspireret af den eksistentielle tilgang, hvor vi sammen undersøger begivenheder der har afgørende indflydelse på dit liv og din måde at være menneske på.

Her kan du have det fuldstændigt, som du har det. Du kan tale. Tie. Græde. Eller være vred. Du bestemmer. En af mine klienter siger: “Det er fantastisk at få skræddersyet terapi, alle mennesker burde have en Mie.”

Ring til mig i dag for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde.

Kontakt mig i dag og hør om muligheden for at jeg kan hjælpe dig med samtaleterapi.

Ring på tlf: +45 5314 5051 eller email: terapi@coeur.dk

Coeur Psykoterapi ligger i hjertet af Roskilde

Coeur henvender sig til par, unge som ældre.
Der er gode gratis parkeringsforhold. Der er cirka 10 minutter til fods til Roskilde station og få minutters gang til det nærmeste busstoppested.

Skal jeg ringe til dig?

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

7 + 8 =

I terapien kan du være den, du er.

Jeg lægger stor vægt på at møde dig med anerkendelse og respekt samt skabe et rum, hvor der er plads til dine tanker og følelser. Dit frirum.

Et rum hvor du har mulighed for at dele dine inderste tanker, som du (måske) synes, er alt for svære at dele med nogen, du kender. I vores løbende terapi sessions kan du være den, du er. Her behøver du hverken at præstere eller leve op til andres eller egne forventninger. Her kan du have det fuldstændigt, som du har det. Du kan tale. Tie. Græde. Eller være vred. Du bestemmer.
Kontakt mig i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

En kvinde med orange kjole går på træstubbe med et par vinterstøvler på

Walk & Talk psykoterapi

For nogle er gå terapi en rar måde at have samtaler med en psykoterapeut på.

Walk & Talk opleves mere uformelt, og den friske luft og mindre øjenkontakt kan medvirke til mere afslappethed i terapien. Dertil har naturen sin helt egen fantastiske vitaminindsprøjtning, som med sin farvepalet og højt til loftet medvirker til ro, refleksion og tænksomhed.

En kvinde sidder på gulvet i sin flot indrettede stue med sin computer i skøddet.

Online terapi

Jeg tilbyder Online terapi, hvilket er noget der for alvor har vundet indpas i forbindelse med Corona pandemien.

For mange er det rart at kunne sidde i sine egne trygge rammer, hvis man har angst eller stress, eller er utryg ved offentlig transport.
Jeg henvender mig også til udenlandsdanskere som expats og trailingspouse.

Et par holder hånd

Parterapi

Længsel efter mere nærhed og kærlighed i parforholdet er noget vi fleste kender til.

I en travl hverdag fyldt med job, børn, daglige gøremål som madlavning, tøjvask og familieliv, kan det være svært at finde tid til hinanden. 

Læs mere hvad jeg kan tilbyde dig og din partner.

Mie Sidenius Brøner, MPF-Psykoterapeut & Cand. Soc.

Naturen er den rene medicin. Derfor har jeg tilrettelagt en smuk rute med start fra Roskilde Domkirke (ved Roskilde gymnasium), hvor vi går ud mod naturskønt område.

Turen er omkring 4 kilometer, og vi går i cirka én time og slutter igen ved Domkirken. Overvejer du om psykoterapi er noget for dig er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med mig. Og fornemme om jeg er den rette psykoterapeut til at støtte dig i din proces. Kontakt mig på telefon +45 5314 5051 eller på email, hvis du vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Logo Psykoterapeut Roskilde

Åbningstid

Man-Fre:  08.00 - 17.00
Lør-Søn: Efter aftale

tlf: +45 5314 5051
email: terapi@coeur.dk

Åbningstid

Man-Fre:  08.00 - 17.00
Lør-Søn: Efter aftale

tlf: +45 5314 5051
email: terapi@coeur.dk

Adresse

Coeur Psykoterapi
v. Mie Sidenius Brøner
Skovbogade 37
4000 Roskilde
cvr: 34925143

Adresse

Coeur Psykoterapi
v. Mie Sidenius Brøner
Skovbogade 37
4000 Roskilde
cvr: 34925143

Medlem af Dansk psykoterapeut forening og ICEEFT