Praktisk

Praktisk – psykoterapeut i Roskilde

MULIGHED FOR GRATIS FORSAMTALE
Vælg den rette terapeut
Hos mig har du mulighed for 1/2 times gratis samtale, for at fornemme om jeg er den rette terapeut til at støtte dig/jer. Samtalen kan være i mit lokale eller over telefonen.

PRISER
Parterapi

 


Parterapi og familie terapi
Optil 90 minutter – 1.100,00 kroner
Klippekort – fem samtaler 5.000,00 kroner
Parterapi er momspligtig og priserne er inklusiv moms
Læs om parterapi her.
Tillæg for weekend 200,00 kroner i timen

Individuelt terapi
Optil 60 minutter – 750,00 kroner
Læs om den terapeutiske samtale her.
Tillæg for weekend 200,00 kroner i timen

Særpris
Henvisning fra egen læge og studerende på SU
Optil 60 minutter – 500,00 kroner

Betaling – Mobilpay
26557

CVR
34 92 51 43

Afbud
Er du forhindret i den aftalte samtale, skal du melde afbud senest klokken 18 dagen før vores samtale. Ellers mister du din betaling. Ring eller send en sms på +45 5314 5051. Eller send mig en mail på mie@coeur.dk
Du kan læse mere om mig og min faglighed lige her.

Kontakt informationer
Ring: +45 5314 5051
Skriv til mig: mie@coeur.dk

Hvis du sender mig mail så vær opmærksom på, hvilke oplysninger du skriver, da internettet ikke er sikkert og andre uberettiget kan tiltvinge sig adgang til de elektroniske data.  Jeg vil derfor anbefale dig ikke at skrive personfølsomme oplysninger. Du kan i stedet ringe og tale med mig i telefonen eller bestille tid til en gratis uforpligtende samtale. Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Du kan læse mere om min privatlivspolitik. 

Er du allerede i et forløb, hos mig,  eller tidligere klient og ønsker en ny aftale, kan du sende mig en sms med flere mulige tider for samtaler. Jeg vil hurtigt melde tilbage om aftale.