Priser og praktisk

Praktisk – psykoterapi i Roskilde

Mere kærlighedKontakt informationer
Ring:
+45 5314 5051
Skriv: 
mie@coeur.dk

PRISER
Uforpligtende samtale
Er jeg den rette terapeut til at støtte dig/jer? Uforpligtigende samtale i mit lokale eller over telefonen.
Op til 30 minutter – 0,00 kroner

Parterapi
Op til 90 minutter – 1.250,00 kroner
Klippekort – fem samtaler 5.500,00 kroner
Parterapi er momspligtig og priserne er inklusiv moms
Læs om parterapi her.
Tillæg i weekend 200,00 kroner 

Individuelt terapi
Op til 60 minutter – 750,00 kroner
Læs om den terapeutiske samtale her.
Tillæg i weekend 200,00 kroner

Priserne for individuelt terapi er de samme, hvad enden du ønsker samtale i min klinik – Skovbogade 37, 4000. Over telefon. Videosamtale. Eller walk & talk. 

Særpris

Henvisning fra egen læge og studerende på SU
Op til 60 minutter – 600,00 kroner

Rådgivning
Op til 60 minutter – 900.00 kroner (også transport tid)
Op til 15 minutter – 225,00 kroner

Deltagelse i møde aflønnes minimum en time
Telefon møde minimum 15 minutter

Rådgivning er momspligtig og priserne er inklusiv moms

Du kan læse om mig og min faglighed lige her.

MOBILPAY
26557

CVR
34 92 51 43

AFBUD
Er du forhindret i den aftalte samtale, skal du melde afbud senest klokken 18 dagen før vores samtale. Ellers mister du din betaling. Ring eller send en sms på +45 5314 5051. Eller send mig en mail på mie@coeur.dk

BOOKING
Hos mig kan du ikke bestille tid online. Det er helt bevidst. Det terapeutiske rum er dit fortrolige sted, hvor du måske deler noget, som du aldrig tidligere har delt med et andet menneske? Det er vigtigt at du vælger en terapeut, som du føler tryghed og tillid til. Du kan læse mere om det terapeutiske rum her.

E-mail
Hvis du sender mig mail så vær opmærksom på, hvilke oplysninger du skriver. Internettet er ikke sikkert, andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til de elektroniske data.  Jeg vil derfor anbefale dig ikke at skrive personfølsomme oplysninger. Du kan i stedet ringe og tale med mig i telefonen eller bestille tid til en uforpligtende samtale til 0,00 kroner. Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Du kan læse mere om min privatlivspolitik. 

SMS
Er du allerede i et forløb, hos mig, eller tidligere klient og ønsker en ny aftale, kan du sende mig en sms +45 5314 5051 med flere mulige tider for samtaler. Jeg vil hurtigt melde tilbage om aftale.