Online terapi

I årene 2011 til 2016 opholder jeg mig en del i Frankrig. Her udvikler jeg blandt andet Skypeterapeut. Terapi over Skype til dansktalende kvinder bosat i udlandet. Dengang var online terapi på ingen måde almindeligt og ikke særligt velanset i branchen.

På trods af manglende fysisk kontakt, oplevede jeg stort nærvær i samtalerne. For nogen var det rart ikke at skulle bruge tid på transport og i stedet kunne sidde hjemme i sit eget trygge rum, drikke kaffe af sin ynglingskop og have samtale i løsthængende hjemmetøj.

I Frankrig var online terapi en nødvendighed for mig, hvis jeg skulle bruge mine terapeutiske kompetencer. Jeg forestillede mig ikke, at jeg hjemme i Danmark skulle få brug for den kompetence. Igen.

Corona pandamien har gjort verden foranderlig, og vi må alle være omstillingsparate. Ikke alle er tryg ved at møde fysisk op til samtale, derfor tilbyder jeg igen online samtale.

Siden jeg tilbød Skypeterapi, er der kommet stramninger på persondataforordningen, hvilket blandt andet betyder, at en almindelig Skype tilgang ikke længere er en godkendt forbindelse. Du kan læse mere om forbindelsen, som jeg benytter her. Det kræver ikke nogen teknisk snilde for dig. Jeg sender dig en mail med dato og tid for mødet. På den aftalte tid klikker du på den grønne knap i mailen og vi har online kontakt.

Jeg tilbyder uforpligtigende forsamtale til 0,00 kroner.
Ring +45 5314 5051.
Kærlig hilsen Mie