Om Mie

Et trygt og tillidsfuldt terapeutisk rumTerapeutisk og socialfaglig støtte centralt i Roskilde
Jeg har en stæk socialfaglig og terapeutisk profil og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker. 

I en periode boede jeg i Frankrig, og det var i min franske stue, at jeg startede med at skrive på mit kandidatspeciale. At skrive speciale er til tider en ret hård proces, og det kan være en liese at drømme sig væk, et øjeblik. Imens jeg fordybede mig i langhårede filosofiske og sociologiske tekster, drømte jeg om at forene mine kompetencer til Coeur hjemme i Danmark.

Faglighed
Jeg blev kandidat i februar 2017 i Socialt Arbejde fra Aalborg universitet i København. Mit speciale omhandler arbejdsrelateret stress, og jeg lavede min egen lille undersøgelse, hvor jeg erfarede, at mennesker der bliver alvorligt ramt af stress er i overvejende risiko for at blive fremmede i sig selv. En form for hjemløshed. Og for at blive sig selv igen har den stressramte brug for ro til at styrke sin selvfølelse. Selvtillid. Selvrespekt. Selvværd. I mit terapeutiske arbejde har jeg erfaret, at det ikke kun er med problematikker omhandlende stress, at mennesker har brug for at styrke deres selvfølelse!

Udover at kalde mig akademiker – cand. soc. – er jeg eksamineret psykoterapeut med overbyggende specialer i eksistentiel filosofi og emotionsfokuseret parterapi. Min terapeutiske grund uddannelse er 4 årig. Derudover har jeg deltaget i et væld af kurser. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening – MPF, og følger foreningens etiske regelsæt, hvilket blandet andet betyder at jeg arbejder under tavshedspligt. Derudover er jeg uddannet socialrådgiver med diplom i udsatte børn, unge og familier. Du kan læse meget mere om mine uddannelser og arbejdsliv her.

Foto: Kristian GrøndahlPrivat
Privat er jeg gift med Claus. Mor til en voksen søn og giftet mig til fire voksne børn. Sammen har vi fire børnebørn.

Ovenover skimtes en engel. Det er en ganske særlig engel, som bor på en fransk bygning med front mod Notre Dame. I en periode boede jeg i englens hus, og Notre Dame lyste majestætisk ind i mine stuer. Grundet min mands arbejde har jeg boet i den skønneste franske by. Byen tog mig med storm – kærlighed ved første blik. Chartres vil altid bo. I. Mit. Hjerte. Deraf navnet Coeur – hjerte. På fransk.

Jeg tilbyder terapeutisk samtale og socialfaglig støtte. Du kan bestille en uforpligtigende forsamtale til 0,00 kroner. Ingen ventetid. Ring til mig på +45 5314 5051