Kærlighed på sinde

Kærlighed på sinde!
I den bedste verden vil vi alle være livsduelig og turde være det menneske, vi er. Det vil være et naturligt vilkår for os alle. Desværre er det for mange ikke virkeligheden. Mange mennesker føler sig fremmed i sig selv og kæmper for at få fodfæste i eget levet liv. I min praksis har jeg kærlighed på sinde!

Alle mennesker har krav på et ligeværdigt møde. Et møde hvor mennesket oplever sig set, mødt og forstået. Uanset om mødet har et socialtfagligt, terapeutisk eller andet formål, er relationen det bærende element. Der knyttes bånd!

Som mennesker har vi ikke samme vilkår i livet, men vi er alle fælles om at være menneske. Medmenneske. En næste.

Mit fundament hviler på et kristent eksistentielt menneskesyn. I mit arbejde bestræber jeg mig altid på at sætte mig i den andens sted. Jeg tror på, at alle mennesker har brug for:

Mere kærlighedTro
Håb
Og kærlighed
Størst af dem er kærlighed!

Jeg har kærlighed på sinde og tilbyder støtte til menneskelig opblomstring. På den langsomme måde. Så har du en forventning om hurtigt at få styr på dit liv, så skal du vælge en anden terapeut end mig. Til gengæld vil du i mit terapeutiske arbejde opleve mængder af nænsomhed. Nærvær. Ærlighed. Accept. Anerkendelse. Kærlighed. Ro. Og langsomhed. Helt enkelt recepten på at opnå selvstøtte, så du kommer hjem. Til. Dig. Selv.