Bestil tid

MULIGHED FOR GRATIS FORSAMTALE
Hos mig har du ikke mulighed for at bestille tid online. Det er helt bevidst. I det terapeutiske rum er der mulighed for at dele de inderste tanker og følelser. Måske deler du noget, som du aldrig tidligere har delt med et andet menneske? Det er vigtigt at du vælger en terapeut, som du føler tryghed og tillid til. Hos mig har du mulighed for en gratis forsamtale. Ved at vi først taler sammen i telefonen og du derefter har mulighed for at møde mig til en uforpligtende samtale, får du mulighed for dels at få en fornemmelse af mig, men også at sidde i det rum, som jeg tilbyder. Du kan læse mere om det terapeutiske rum her.

SMS
Går du allerede i et forløb hos mig eller har gjort det tidligere, kan du blot sende mig en sms på +45 5314 5051 om ønske for tid og send gerne flere forslag, så svarer jeg dig hurtigt tilbage med bekræftigelse af aftale.

Kontakt mig for uforpligtende samtale
Jeg har ingen ventetid. Du kan ringe til mig på +45 5314 5051 og få en hurtig tid til en uforpligtende forsamtale. Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.