Om Coeur

Coeur betyder hjerte på fransk. Og tilbyder terapeutiske samtaler til dig, som gerne vil opnå mere tilfredshed og trivsel i dit levede liv.

Mange mennesker kæmper med deres selvfølelse (selvtillid, selvrespekt og selvværd), og selvom de udadtil får det meste til at hænge sammen, så skammer de sig så meget over deres indre mørke, at det skjules for omverden. Måske kender du til at bruge det meste af dine vågne timer på at lade som om, at din indre tristhed ikke eksisterer? I håb om at den forsvinder af sig selv. Måske har du aldrig delt med et andet menneske, hvordan det i virkeligheden er at være dig?

Der er høje krav i samfundet og for nogen kan det være vanskeligt at få fodfæste i uddannelse eller på arbejdsmarkedet. Andre spejler sig i det liv som de ser på de socialemedier og tror det er sådan et rigtigt liv skal være. Høje krav og manglende genkendelse af sig sig i andre kan for nogen medvirke til psykosociale lidelser, såsom angst, stress og depression. 

Mange tror at kærlighed kun hører til i helt nære relationer. Kærlighed er eksistentielt og omdrejningspunktet i livet og uden kærlighed er det vanskeligt at være menneske. Næstekærlighed er centralt i mit arbejde og liv. I mit terapeutiske rum er der hjertevarme, og selvfølgelig har jeg min faglighed i orden (den kan du læse om her), og jeg omkranser den helt bevidst med et åbent og nærværende hjerte. Fordi, du fortjener det!

I mit terapeutiske arbejde vil du opleve mængder af nænsomhed. Nærvær. Ærlighed. Accept. Anerkendelse. Kærlighed. Ro. Og langsomhed. Helt enkelt recepten på at opnå selvstøtte, så du kommer hjem. Til. Dig. Selv.

Jeg tilbyder terapeutisk samtale og socialfaglig støtte. Jeg inviter på GRATIS forsamtale. Du kan kontakte mig for tid på +45 5314 5051 * mie@coeur.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *