Om Coeur

Coeur betyder hjerte på fransk. Og tilbyder støttende samtaler til dig, som gerne vil opnå mere opblomstrende livsglæde og styrket selvstøtte (selvtillid, selvrespekt og selvværd) i dit levede liv.

Mange mennesker kæmper med deres selvfølelse, og selvom de udadtil får det meste til at hænge sammen, så skammer de sig så meget over deres indre mørke, at det skjules for omverden. Måske kender du til at bruge det meste af dine vågne timer på at lade som om, at din indre tristhed ikke eksisterer? I håb om at den forsvinder af sig selv. Måske har du aldrig delt med et andet menneske, hvordan det i virkeligheden er at være dig?

Mange tror at kærlighed kun hører til i helt nære relationer. Kærlighed er eksistentielt og omdrejningspunktet i livet og uden kærlighed er det vanskeligt at være menneske. Kærlighed er centralt i mit arbejde og liv. I mit terapeutiske rum er der hjertevarme, og selvfølgelig har jeg min faglighed i orden (den kan du læse om her), og jeg omkranser den helt bevidst med et åbent og nærværende hjerte. Fordi, du fortjener det!

I mit terapeutiske arbejde vil du opleve mængder af nænsomhed. Nærvær. Ærlighed. Accept. Anerkendelse. Kærlighed. Ro. Og langsomhed. Helt enkelt recepten på at opnå selvstøtte, så du kommer hjem. Til. Dig. Selv.

Jeg tilbyder terapeutisk samtale og socialfaglig støtte, og du kan kontakte mig for tid på +45 5314 5051 * mie@coeur.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *