Mie Sidenius Brøner

Ovenover skimtes en engel. Det er en ganske særlig engel, som bor på en fransk bygning med front mod Notre Dame. I en  periode boede jeg i englens hus, og Notre Dame lyste majestætisk ind i mine stuer. Grundet min mands arbejde har jeg boet i den skønneste franske by. Byen tog mig med storm – kærlighed ved første blik. Chartres vil altid bo. I. Mit. Hjerte. Deraf navnet coeur – hjerte. På fransk.

Alle mennesker har brug for:
Tro
Håb
Og kærlighed
Størst af dem er kærlighed!

Jeg tilbyder støtte til menneskelig opblomstring. Min medmenneskelig støtte bygger på nænsomhed. Accept. Anerkendelse. Langsomhed. Kærlighed. Ro. Og tid.

 

Eksamineret psykoterapeut  Cand. Soc.

Du kan kontakte mig for tid på +45 5314 5051 * mie@coeur.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *